Broccolisalat med peanutbutterdressing

Dejlig og lækker opskrift på broccolisalat serveret med peanutbutterdressing.
Opskriften passer til 3-4 personer, hvis det serveres som tilbehør.
Vi har opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter", hvor forfatterne siger følgende om opskriften:
"Vi er både vilde med peanutbutter og det asiatiske køkken, og i denne salat kombineres de på bedste vis.
Salaten kan spises som et måltid i sig selv, men den smager også forrygende til veggiedeller eller falafler."
1. Skær broccolibuketter og stokken i små, mundrette stykker. Snit forårsløg fint, og hak æblet. Bland det hele i en skål.
2. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, og lad dem stå i 2 minutter, inden vandet sies fra. Tilsæt dem til skålen, og vend rundt.
3. Lav dressingen ved at røre peanutbutter, vand, sojasauce og lime sammen i en skål.
4. Hak den røde chili meget fint, og skræl og riv ingefæren. Tilsæt det til dressingen, og rør den godt sammen.
5. Hæld dressingen over salaten, og massér den ind i salaten med hænderne, så det hele blandes godt.
6. Top salaten med peanuts, og servér.
Tip: Tilsæt evt. en dåse kikærter til salaten for at gøre salaten endnu mere mættende.
Vi har fået opskriften fra bogen: "Hverdagsfavoritter"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.