Lækre fyldte æg – de smager seriøst godt.
Perfekte til frokoster, især om sommeren.
Antal: personer
Fyldte æg
Udskriv Pin Del på Facebook Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 4 stk. Æg hårdkogte
- 3 spsk. Mayonnaise
- Purløg en halv håndfuld
- Salt og peber
- Chili tørret
Sådan gør du
- 1. Halvér dine hårdkogte æg og put blommen i en skål med mayonnaise, salt, peber og tørret chili. 2. Rør det sammen til en ensartet masse og put din masse tilbage i æggehviderne. Drys herefter med purløg.
Om forfatteren
Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.
Følg os på Instagram her.