fbpx 🥗🥩Tagliata di manzo | opskrifter | GastroFun.dk

Tagliata di manzo

Tagliata di manzo
Sidst ændret:
Mandag den 27. april, 2020 - 09:54
Beskrivelse

Tagliata di manzo er en meget smuk og klassisk italiensk ret bestående af en stor bøf, der er skåret i skiver og serveret på et fad med blandt andet rucola.

En simpel men meget lækker ret. Den kan varmt anbefales!

Optimalt set bruger man et stykke kød på 300 - 500 gram. Jeg brugte 2 mindre på ca. 200 gram per styk. Det anbefales, at man steger kødet rimelig rødt, men det er en smagsag.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
10 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
2 Oksefilet (à 200 gr.)
100 g Rucola
  Salt (friskkværnet)
1⁄2 Citron (saften herfra)
50 g Parmesan
  Olivenolie (til stegning)
Vejledning
  1. Tag kødet ud fra køl 20 minutter i forvejen.

  2. Skyl rucolaen og læg den på et fad.

  3. Pres frisk citron udover rucolaen.

  4. Strø salt og groftrevet parmesan udover.

  5. Steg kødet i olivenolie på højeste blus sammen med frisk rosmarin. Jeg gav kødet 2 minutter på hver side.

  6. Tag kødet af panden og lad det hvile i cirka 10 minutter.

  7. Skær kødet ud skiver på skrå og anret det ovenpå rucolaen. Slut eventuelt af med mere parmesan ovenpå.

  8. Servér.

Læs også
Italiensk for begyndere
Artikel
Redaktion
Pappa al pomodoro
Opskrift
Mette
Soffritto
Opskrift
Per Asmussen
Bruschetta
Opskrift
Per Asmussen
Højrebsbøf med polenta
Opskrift
Per Asmussen
Spaghetti Puttanesca
Opskrift
rasmusbredahl
Risotto med rejer
Opskrift
Anne Mette Autzen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier