ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Vikingegryde

MAD_ANSTALTEN | 19. oktober 2020
Oktober gryde- Fredags comfort food ~ Aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs? Skøn simregryde med masser af smag Serveres med ris eller kartoffelmos.

Oktober Gryde, Fredags Comfort Food aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs.

Skøn simregryde med masser af smag.

Serveres med ris eller kartoffelmos.

En klar familie favorit – Glæd dig !


Antal: 4 personer

Vikingegryde

Oktober gryde- Fredags comfort food ~ Aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs? Skøn simregryde med masser af smag Serveres med ris eller kartoffelmos.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: mad_anstalten
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Svinemørbrad afpudset og skåret i mundrette stykker
  • 1 pakke Bacon tørsaltet
  • 20 gram Smør
  • 1 stk. Løg skåret i tern
  • 1 stk. Porre snittet
  • 2 fed Hvidløg finthakket
  • 1 dåse Tomatpure koncentreret
  • 1 spsk. Karry
  • 2.5 deciliter Fløde
  • 50 gram Flødeost
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Brun bacon og mørbrad i smør.
  • Kom grønsagerne ved og giv god varme.
  • Tilsæt karry og tomatpure.
  • Lad puréen få god varme.
  • Tilføj fløde og flødeost.
  • Krydr med salt og peber.
  • Retten simre stille i gryden i 30-45 minutter og kan jævnes lidt med maizena, hvis det er nødvendigt.

Om forfatteren


mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter

Følg mig på Instagram her.